19 / 04 / 2024

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı çatının teras olarak kullanımı

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı çatının teras olarak kullanımı

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanılmasını kaleme aldı. Peki çatı teras olarak kullanılabilir mi?

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Türk çiftçiler dikkat! Rakam yükseltildi, yakın zamanda hepinizin banka hesaplarına yansımış olacak! İlk siz bakın

Türkiye'de tarıma yönelik önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Özellikle son olarak dünya genelinde yaşanan gıda krizinin ardından tarıma yönelik ciddi adımlar atılmaya başlandı. Önümüzdeki yıllar içinde devlet tarafından tarıma büyük bir kaynak ayrıldı.

Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? İşte detaylar!

Prefabrik evler, kolay kurulum ve düşük maliyet açısından son zamanlarda bir hayli tercih edilmeye başlandı. Vatandaşlar bu yüzden Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? şeklinde sorular soruyor.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının kullanımını yazdı. Peki kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanımını kaleme aldı. Peki apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Çatı katı teras olarak kullanılabilir mi?

Takvim Gazetesi yazarlarından Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında konut sitelerinde en üst kattaki malikin çatıyı teras olarak kullanıp kullanamayacağını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Çatıya teras yapılır mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatıya teras yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. Peki çatıya teras yapılabilir mi?

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanılmasını kaleme aldı. Peki çatı teras olarak kullanılabilir mi?

Çatıyı teras olarak kullanan kat maliki şikayet edilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, çatı katını teras olarak kullanan kat maliklerinin şikayet edilip edilemeyeceği sorusunu yanıtladı.

Apartman çatı yönetmeliği!

Zaman zaman çatı katı, üst katta oturan malikin kullanımında olan çatı katının kullanım hakkı tartışmalara neden oluyor. İşte apartman çatı yönetmeliği. Apartman çatı yönetmeliği ile ilgili tüm merak edilenler...

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı çatının teras olarak kullanımı Haberi

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı çatının teras olarak kullanımı

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanılmasını kaleme aldı. Feride Hilal İmal'e bir okuyucusu "Sitemizdeki apartmanlardan birinin en üst katındaki kat maliki, çatıyı teras yaparak kullanıyor. Buna engel olabilir miyiz?" sorusunu sordu. Peki çatı teras olarak kullanılabilir mi? İşte İmal'in okuyucusunun o sorusuna verdiği yanıt...

Çatı kat mülkiyeti kanunu gereği ortak alan olarak belirtilir ve tüm kat maliklerinin açıkça rızası olmadığı sürece tek bir kat malikine özgülenemez ve bu bölgeye teras vb. yapılar yapılamaz. Böyle bir durumun varlığı durumunda kat malikleri kurulunun verdiği yetkiyle site ya da bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabilir, eğer o alana yapılmış olan yapılar varsa, eski durumuna getirilmesi de istenebilir.

Çatı teras olarak kullanılır...