19 / 04 / 2024

çay iş ilanı

çay iş ilanı

ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı. Doğu Karadeniz'de üreticilerin bahçelerine girmesiyle yaş çay sezonunda hareketlilik başladı. Çay toplayacak işçiler içinse özel iş ilanı verildi maaş ve sosyal haklar tek tek açıklandı.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

A101 çılgın indirimlerine devam ediyor! Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışta

Ayçiçek yağında mükemmel indirim bu kez A101'den geldi. A101 market zinciri Komili 5 litre ayçiçek yağını %8'lik bir indirimle, 5 Litre Komili Afiyetlik Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışa çıkardığını ilan etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

A101'de Nisan bombaları başladı! Ayçiçek yağında çılgın indirim! Fiyatlar dip yaptı

A101 market 4,5 litre ayçiçek yağında Nisan ayına özel kampanyasını ilan etti. Yaşadığımız zamlı süreçlerde büyük indirimler sunan A101 Vatandaşın yoğun ilgisine mazhar oldu kampanyanın detayları haberimizde.

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

Yabancılar için verilen iş ilanı ilgi çekti! Yol yemek masrafı ve alacağı ücret tek tek açıklandı

ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı. Doğu Karadeniz'de üreticilerin bahçelerine girmesiyle yaş çay sezonunda hareketlilik başladı. Çay toplayacak işçiler içinse özel iş ilanı verildi maaş ve sosyal haklar tek tek açıklandı.

Tonlarca ayçiçek yağı geliyor! 4 gemi Rusya'dan yola çıktı

Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 6 bin 099 ton ay çiçek yağı yüklü geminin Rusya'nın Yeisk Limanı'nda yola çıktığı bildirildi.

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ayçiçek yağına indirim geliyor! 15-20 gün sonra fiyatlar düşecek!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan savaş Türkiye'de ayçiçek yağına olan rağbeti arttırmıştı. İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir konuya ilişkin açıklama yaparak, Türkiye'nin ayçiçek yağıyla ilgili herhangi bir stok sorununun olmadığını kaydetti.

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyat listesi! 

Rusya Ukrayna savaşının ardından ayçiçek yağı tedariğinde sorun yaşanacağı iddiaları vatandaşlarda endişelere sebep olmuştu. Vatandaşlar zincir markerlerde yağ alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu... Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı.

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte 7 Mart 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ayçiçek yağı fiyatları milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen ayçiçek yağı fiyatları ve 7 Mart 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi...

Rusya-Ukrayna savaşı ayçiçek yağı fiyatlarını da vuracak! Yeni zamlar kapıda!

Ayçiçek yağı alacakken yüksek zamlarla karşı karşıya kalanlar, yüksek fiyatlı etiketleri sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor ve tepkilerini gösteriyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ise yükselen ayçiçek yağı fiyatlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Market Rafları Boş Kaldı… Ayçiçek yağı stokları tükendi mi tükenmedi mi?

Türkiye’nin gündem sorusu; “Ayçiçek yağı stokları tükendi mi tükenmedi mi?” Bugün marketlere gidenlerin karşılaştığı tablo hep aynıydı, raflar bomboş kaldı. Peki, Türkiye’nin ayçiçeği stoğı var mı yok mu?

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den son dakika ayçiçek yağı açıklaması! Stoklar...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır, asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." dedi.

çay iş ilanı Haberi

çay iş ilanı

Sabah erken saatlerde çay bahçelerine giren üreticiler, topladıkları çayları çay alım merkezlerine götürüyor. ÇAYKUR, Doğu Karadeniz'de 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde toplam bin 500 ton yaş çay alımı gerçekleştirdi. 

Öte yandan Lipton, yeni şirketi ekaterra çatısı altında Doğu Karadeniz’deki çay hasadına 20 Mayıs Cuma günü başladı. Hasat çalışmalarının kesintisiz ilerlemesi için bir dizi uygulamayı hayata geçiren şirket, bu yıl da çay çiftçilerini gıda ve ev hijyeni paketleriyle destekleyeceğini açıkladı.

Doğu Karadeniz'de çay toplayacak işçiler için özel iş ilanları verildi. 

Hopa Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Birliği Başkanlığı imzalı çay toplayacak işçiler için bir duyuru yapıldı.

Yapılan açıklamada, çay üretimi yapılan illerde yabancı uyruklu ve il dışından gelecek kişilere ödenecek ücretler...