20 / 04 / 2024

Çayırova Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı

Çayırova Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan dükkanı satışa çıkardı. Dükkanın satış ihalesi 4 milyon 870 bin TL olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çayırova Belediyesi, emlak servisini yeniledi!

Kocaeli Çayırova ilçesi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için belediye birimlerinde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Çiftçi'nin talebi ile emlak servisi bölümü yenilerek vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amaçlandı...

Çayırova Belediyesi'nden 69.9 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

xMülkiyeti Çayırova Belediyesi'ne ait olan 49 adet gayrimenkul toplamda 69 milyon 925 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

Çayırova Belediyesi'nden 13.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Çayırova Belediyesi, Şekerpınar Mahallesi'ndeki 9 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 21 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çayırova Belediyesi'nden 85.4 milyon TL'ye satılık 49 iş yeri!

Çayırova Belediyesi, 5498/6 ada parseldeki 49 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 31 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek..

Çayırova Belediyesi'nden 117 milyon TL'ye satılık 59 iş yeri!

Çayırova Belediyesi, 59 iş yeri ihale ile satılıyor. İhale 30-31 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Çayırova Belediyesi'nden 91.4 milyon TL'ye satılık 56 iş yeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 56 işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satışı bedeli 91 milyon 478 bin TL olarak belirlendi.

Çayırova Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından Şekerpınar Mahallesi'ndeki 10 arsa satışa çıkıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 627 bin TL olarak belirlendi. 

Çayırova Belediyesi'nden 91.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki işyerini satışa çıkardı. Gayrimenkul üzerinde 49 dükkanın bulunduğu iş yerinin bedeli 91 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın başkanlığında toplandı.

Çayırova Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Çayırova Belediyesi, Şekerpınar Mahallesi'ndeki 13 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Haziran'da gerçekleşecek...

Çayırova Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı Haberi

Çayırova Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı

Çayırova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada söz konusu arsayla ilgili şu bilgiler verildi: “İddiada bahsi geçen Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 196 ada 6 parsel, her partiden temsilcinin bulunduğu İmar Komisyonu'nda ve siyasi partilerden Meclis üyelerinin bulunduğu Meclis görüşmelerinde kabul edilen Revizyon İmar Planı gereği yolun kapatılması suretiyle Belediye adına ihdas edilmiştir. İhdas edilen alan, müstakil parsel oluşturulamadığı için belediye hissesi olarak ilgilisine resmi kıymet takdirinde belirtilen bedel üzerinden encümen kararıyla satılmıştır.


ŞEFFAF VE DENETİME AÇIK

Sözkonusu arsa, Karayolları yaklaşma mesafesi içerisinde ve yapılaşmaya izin verilmeyen sadece açık alan olarak kullanılabilecek nitelikte olup, hiç bir şekilde müstakil parsel oluşturulamayan bir alandır. Kullanılmayan atıl bir yolun kamuya kazandırılarak değerinin üzerinde bir bedelle kamu kaynağına dönüştürülmesi takdir edilmesi gereken bir uygulamadır. Hisse satışları tapu mavzuatı gereği...