19 / 04 / 2024

Çayırova Hastanesi ne zaman bitecek

Çayırova Hastanesi ne zaman bitecek

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu yıllık 3.8 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Çayırova'daki 2080 Ada 1 Parsel üzerindeki 23 bin 188 metrekare arsa üzerinde bulunan 57 bin 387 metrekare deponun 13 bin 500 metrekarelik depolama alanı "Reysaş Antrepo İşletmesi Anonim Şirketi"ne 1 seneliğine 3 milyon 850 bin TL'ye kiraya verildi.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çayırova Belediyesi'nden 69.9 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

xMülkiyeti Çayırova Belediyesi'ne ait olan 49 adet gayrimenkul toplamda 69 milyon 925 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 900 bin dolara kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu Toyota İstif Makineleri'ne 5 seneliğine 900 bin dolara kiraya verdi...

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 15 bin dolara kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çayırova'daki  deposunu 6 aylığına Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne kiraya verdi. 

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 2.5 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan deposunu Eurotab Avrasya Ev Bakım ve Sağlık Ürünleri'ne 2 milyon 500 bin dolara kiraya verdi.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Alerta Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne 6 aylığına kiraladı. Reysaş yaklaşık olarak 12 bin dolar gelir elde edecek.

Çayırova Hastanesi ne zaman bitecek Haberi

Çayırova Hastanesi ne zaman bitecek

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Çayırova Belediyesi ile 12 kültür ve hemşehri derneğinin düzenlediği "2. Hamsi Festivali"ne katıldı. 

Festivalde konuşan Işık, Kocaeli'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden birinin Çayırova olduğunu belirtti. Hızla nüfusu artan Çayırova'ya hizmetlerin de aynı oranda arttığını ifade eden Işık, çalışmayı, proje üretmeyi seven ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışan belediye başkanı Şevki Demirci'ye hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kocaeli'nin sadece 81 vilayetten değil aynı zamanda gönül coğrafyalarının bütün şehirlerinden insanların birlikte yaşadığı ve buluştuğu müstesna bir şehir olduğunu aktaran Işık, sadece Türkiye'de değil, dünyada da böylesine güzel bir şehri bulmanın kolay olmadığını belirtti.

Çayırova ilçesinde son yıllarda ciddi hizmetler yapıldığını anlatan Işık, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"İlçemizde modern bir yüzme havuzu bitiyor. Okullar yapıldı. Okul yapmak...