29 / 03 / 2024

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Türkkan, ''Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde herhangi bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Çayırova halkına Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne bağlı Çayırova Semt Polikliniği hizmet vermektedir. 130 bin nüfuslu Çayırova bir ilçenin sahip olması gereken özelliklerinden dağlık hizmetleri konusunda da uzaktır. Yapımı yılan hikayesine dönen Çayırova Devlet Hastanesi yapımı için bakanlık düzeyinde verilen sözlere rağmen inşaat başlanmamıştır'' diye konuştu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soruları:
1- Çayırova Devlet Hastanesi bakanlığınızın sağlık yatırımları programına alınmış mıdır? Program kapsamındaysa projenin başlangıç ve bitiş tarihi ne zamandır?
2- Çayırova'da yapımı planlanan devlet hastanesi dışında herhangi bir sağlık kurumu yatırımı projesi var mıdır? Eğer var ise bu projeler nelerdir? Projelerin yapımları ne zaman başlayacaktır?


 


Geri Dön