26 / 04 / 2024

çayırova toki 2022 projesi

çayırova toki 2022 projesi

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova'da 115 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Çayırova'ya 115 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova'da 115 konutluk yeni proje inşa edecek.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Akse Mahallesi 2080 ada 1 parseldeki 23 bin 188 metrekare arsa üzerindeki 57 bin 387 metrekarelik deponun 500 metrekaresi "DGC Lojistik Ltd.Şti." ye 1 Ocak 2022 tarihine kadar kiraya verildi.

Reysaş GYO Çayırova Akse'deki deposunu 550 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2087 ada 3 parsel üzerindeki 7 bin 37 metrekare arsa üzerinde bulunan deponun 1.113 metrekarelik depolama alanı, Lapp Kablo San.ve Tic.Ltd.Şti.'ye 1 Ocak 2022'den itibaren 1 seneliğine kiraya verildi.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki gayrimenkulünü 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki 6.433,40 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek 8.906 metrekare deponun toplam 5.257 m2 depolama alanı "DGC Lojistik Ltd.Şti."ye 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren 2 seneliğine kiraya verildi.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

çayırova toki 2022 projesi Haberi

çayırova toki 2022 projesi

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Çayırova'da 115 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Kocaeli Çayırova projesinde konutların yanı sıra 4 adet dükkan da yer alacak.

Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Kocaeli Çayırova projesinin ihalesi 8 Şubat 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi 115 Konut ve 4 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 797 lira taksitle ucuz konut...