27 / 04 / 2024

Cazibe Merkezleri toplantısı

Cazibe Merkezleri toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

Cazibe Merkezleri programı sonuçları yarın açıklanacak!

Değerlendirme süreci tamamlanan Cazibe Merkezleri programı başvuru sonuçları yarın açıklanacak. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yarın düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 92 milyar liralık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili son durumu anlattı. Bakan Elvan, söz konusu projeler kapsamında 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı’na 400 hektarlık alan talebi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Cazibe Merkezleri Programı’na yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bakan Özlü, “Bugüne kadar 23 il için yapılan başvurularda 400 hektarlık alan talebi var. Bunu sağlayacak alanımız var” dedi.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Batman cazibe merkezi olacak!

Batman'da cazibe merkezleri toplantısı yapıldı. DİKA, birinci başvuru süreci sona eren "Cazibe Merkezileri Toplantısı" hakkında bilgi verdi.

Cazibe Merkezleri Programı projesi son zamanların en net teşviği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı için yaptığı açıklamada, projenin son dönemde ortaya koyulan en net teşvik olduğunu söyledi.

Cazibe Merkezleri kamu alımlarına üs olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada "Cazibe Merkezleri, ülke kalkınması için oldukça önemli bir program. Buralar kamu alımları için de önemli bir üretim üssü haline getirilecek" diye konuştu.

Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cazibe Merkezleri Programı'na 2.5 milyarlık başvuru geldi!

MÜSİAD tarafından düzenlenen Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na 2,5 milyar lira TL'lik başvuru geldiğini söyledi.

ATSO'da Cazibe Merkezleri Programı bilgilendirmesi!

23 ili kapsayan ve içerisinde Adıyaman’ın da yer aldığı ‘Cazibe Merkezleri Programı’ ile ilgili Adıyaman’daki yatırımcılara bilgilendirme toplantısı Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Cazibe Merkezleri toplantısı Haberi

Cazibe Merkezleri toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin "Bu bir kampanya, öyle her zaman olabilecek bir şey değildir. Dolayısıyla bunu iyi değerlendirmemiz, iyi kullanmamız lazım." dedi.


Yılmaz, Kalkınma Bakanlığınca Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında düzenlenen Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, devlet olarak yapılması gereken ne varsa program kapsamında yapılacağını söyledi.


Program kapsamında işletme sermayesinden teknik yardıma kadar her türlü desteğin verildiğini aktaran Yılmaz, şöyle devam etti:


"Bu bir kampanya, öyle her zaman olabilecek bir şey değildir. Dolayısıyla bunu iyi değerlendirmemiz, iyi kullanmamız lazım. Malum Doğu ve Güneydoğu Anadolu gelişmişlik düzeyi itibariyle nispeten ortalamanın altında. Nüfus göstergeleri bakımından bakıldığında da Türkiye'de genç nüfusun yoğun olduğu ve göç alan bir bölge. Dolayısıyla biz istiyoruz ki daha fazla üretim ve...