20 / 04 / 2024

çedbil LEED semineri

çedbil LEED semineri

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

İMO Bursa Şubesi'nden İskele Sistemleri Semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Peri Kalıp işbirliği ile 'İnşaat Sektöründe Endüstriyel Kalıp ve İskele Sistemleri' semineri düzenlendi, düzenlenen seminerde, kalıp iskeleleri ve dikkat edilmesi gerekenler aktarıldı.

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta saat 09:30 ile 12:30 arasında GYODER ofisinde gerçekleşecek Eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

Adnan Menderes Havalimanı'na ABD'den LEED sertifikası!

TAV Havalimanları tarafından inşa edilen ve işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası (LEED) verildi.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi. Mehdi Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni düzenlemeleri ve yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirmesini yaptı.

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar Semineri 22 Ocak'ta!

Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından aşağıda belirtilen tarihte ‘’Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar’’Semineri yapılacaktır. Seminer 22 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecektir.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

çedbil LEED semineri Haberi

çedbil LEED semineri

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 

ÇEDBİK Genel Sekreteri Sayın Engin Işıltan ve  Proje Yöneticisi Sayın Büşra Çelik'in sunacağı LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan seminer ücretsiz...