28 / 03 / 2024

Çekmeköy Efedra satışları

Çekmeköy Efedra satışları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ary Yapı imzasıyla hayata geçirilen Efedra projesinde 3 blok halinde yükseliyor. Efedra projesinde yer alan dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Efedra projesinde 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bostancı İskelesi'ne 18 dakika, Viaport AVM'ye 15 dakika, FSM Köprüsü 23 dakika, .Köprü Gişelerine 3 dakika, Boğaziçi Köprüsü 13 dakika uzaklıkta konumlandırılan Efedra projesi Ary Yapı imzası taşıyor.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Akaryakıt fiyatları araç fiyatlarını da yükseltti! Satışlar yarı yarıya düştü!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş dünya piyasasını olumsuz yönde etkiledi. Savaş sebebiyle akaryakıt fiyatları yükseldi. Bu artış ikinci el araç piyasasında satışların düşmesine neden oldu.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Birbahçe Çekmeköy'de 720 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Birleşim Grup tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Birbahçe Çekmeköy projesinde satış süreci devam ediyor. Oturuma hazır projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Çekmeköy Efedra satışları Haberi

Çekmeköy Efedra satışları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ary Yapı imzasıyla hayata geçirilen Efedra projesinde 3 blok halinde yükseliyor.


Çekmeköy Efedra projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. 


Projedeki daireler 6 farklı alan seçeneği ile 8 farklı şekilde tasarlanıyor. Çekmeköy Efedra projesinde yer alan dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.



Projede;  basketbol sahası, yüzme havuzu, spor tesisleri, sauna, her daire için 2 araçlık otopark, güvenlik ve kafeler yer alıyor. 


Çekmeköy Efedra projesinin ödeme seçenekleri arasında 36 ay faizsiz vadelendirme ve lansman özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Efedra Evleri Çekmeköy iletişim

Telefon: 444 7 279 

Web: http://www.efedra.com.tr/

Öznur...