28 / 03 / 2024

Çekmeköy Prestij ulaşım

Çekmeköy Prestij ulaşım

Çekmeköy Prestij satış ofisi ile 0216 642 555 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 40 konutun yer alacağı Çekmeköy Prestij Evleri'nin ikinci etabı önümüzdeki aylarda satışa sunulacak...

Çekmeköy Prestij'in ikinci etabı 3 ay sonra satışa çıkıyor!

Serhad Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirilen Çekmeköy Prestij projesinin ikinci etabı 3 ay sonra satışa çıkıyor. İkinci etapta 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 40 konut bulunuyor...

Çekmeköy Prestij Konutları'nda fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor!

Serhad Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Prestij Konutları'nda daire fiyatları minimum 290 bin TL maksimum 350 bin TL. Projede daire teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Çekmeköy Prestij Serhad Yapı tarafından yükseliyor!290 bin liraya!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de Serhad Yapı yeni bir proje inşa ediyor. Çekmeköy Prestij Serhad Yapı projesinde fiyatlar 290 bin liradan başlıyor...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2.Etabı Haziran sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy'e yapılan yatırımları anlattı. Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran sonunda hizmete gireceğini açıkladı. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2. Etabı Haziran'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Çekmeköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları tamamlandı!

Çekmeköy Belediyesi Kasım Ayı Meclisi belediye meclis salonunda yapılan 2. oturumla tamamlandı. Meclis toplantısında bir önceki toplantı tutanağı okutularak, yazılı ve sözlü önergeler alındı.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nün takım lideri Aynur Dinçel oldu!

Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar elde ettiği önemli başarılar ile sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelen Aynur Dinçel, Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nde Takım Lideri olarak göreve başladı.

Çekmeköy Prestij ulaşım Haberi

Çekmeköy Prestij ulaşım


İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy bölgesinde yükselen Çekmeköy Prestij projesi Serhad Yapı tarafından inşa ediliyor. Çekmeköy Prestij Evleri projesinin ikinci etabına hazırlanan Serhad Yapı birinci etapta 28 konut ve 16 dükkan inşa etti.


Çekmeköy Prestij satış ofisi bilgilerinden önce Çekmeköy Prestij 2. etap hakkında bilgi verelim. Çekmeköy Prestij 2. etapta satışların önümüzdeki iki ay içerisinde başlaması planlanıyor. Çekmeköy Prestij projesinin ikinci etabında 40 konut bulunuyor.


Çekmeköy Prestij Evleri projesinde katlı otopark, spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk servisi bekleme odası, yeşil alanlar, yüzme havuzu, orman manzaralı teras bahçe gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Çekmeköy Prestij satış ofisi ile 0216 642 555 40 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Çekmeköy Prestij Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda...