18 / 04 / 2024

Çekmeköy Taşdelen metro durakları

Çekmeköy Taşdelen metro durakları

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak hayata geçirilecek 4 yeni hat için bakanlıktan onay geldi.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için sözleşme imzalandı. Peki en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 104 ada, 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi 14 Şubat'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen için ihale tarihi resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 458 parsel sayılı taşınmazın bir kısmı ile kısmen Tescil Harici Alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Çekmeköy Taşdelen imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Taşdelen Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Çekmeköy Taşdelen metro durakları Haberi

Çekmeköy Taşdelen metro durakları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı'nın Çekmeköy-Sultanbeyli ve Çekmeköy-Taşdelen hatlarına ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın ise Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane ve Pendik Merkez-Kaynarca Merkez hatlarına bağlanması kararı bakanlık tarafından onaylandı. 


Söz konusu metro hatlarının uzunlukları; Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Merkez Metro Hattı için 10,9 kilometre, Çekmeköy–Taşdelen Metro Hattı için 5,8 kilometre, Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane Metro hattı için 7,8 kilometre, Pendik Merkez-Kaynarca Merkez Metro Hattı için ise 4,1 kilometre olarak belirlendi.


2016 yılı içerisinde başlaması planlanan metro hattı inşaatlarının, 4 yıllık bir inşaat ve test süresinde tamamlanarak, 2020 yılı başında işletmeye açılması öngörülüyor. 


Çekmeköy-Sultanbeyli Hattı durakları!

1- Meclis Mahallesi

2- Sarıgazi

3- Samandıra

4- Abdurrahmangazi

5- Sancaktepe

6- Veysel Karani

7- Hasanpaşa

8- Sultanbeyli


Çekmeköy-Taşdelen Hattı durakları!

1- Hastane

2- Sarıgazi

3- Aydınlar

4- Güngören

5- Taşdelen



Kaynarca Merkez-Pendik-Tuzla Tersane Hattı durakları!

1- Kaynarca Merkez

2- Çamçeşme

3- Kavakpınar

4- Esenyalı

5- Aydıntepe

6- Tuzla


Pendik Merkez-Kaynarca Merkez Hattı...