19 / 04 / 2024

Çekmeköy toprak kayması

Çekmeköy toprak kayması

İstanbul Çekmeköy'de bir toplu konut inşaatında toprak kayması sonucu, işçilerin kaldığı iki katlı konteyner devrildi. Alt kattaki konteynerde bulunan işçi İlhan Karakaş (29) hayatını kaybetti.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Bolivya'da toprak kayması: 64 ev yıkıldı!

Bolivya'da toprak kayması meydana geldi. Olay sonucunda 64 ev yıkılırken, 88 aile farklı bölgelerde bulunan ikametlere yerleştirildi. 

Bahçelievler'de inşaat sahasında toprak kayması!

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Kocaeli Alikahya'daki toprak kayması için önlem alındı!

Alikahya'daki toprak kayması tehlikesini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddeyle sokağın birleşme noktasına 16 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde duvar yaparak olası toprak kayması tehlikesini ortadan kaldırdılar.

İzmit'te toprak kaymasına yönelik tedbir alındı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Bayraklı Belediyesi'nden toprak kaymasına önlem!

BAYRAKLI Belediyesi, Gümüşpala Semti'nde toprak kayması nedeniyle istinat duvarı yıkılan binanın önünde dolgu çalışması başlattı. Hasan Karabağ, müteahhit firmanın Dokuz Eylül Üniversitesi'ne hazırlattığı projeyi alanda hayata geçireceğini belirtti..

Gemlik'teki toprak kayması 7 köyün ulaşımını kapattı!

İlçe merkezinden 8 kilometre uzaklıktaki Keten Çukur bölgesinde yaşanan toprak kayması sonrası, Katırlı, Hamidiye, Şükrüye, Fındıcak, Fevziye ile Gürsu’ya bağlı Ericek ve Dışkaya köylerine ulaşım durdu

Eyüp'te iki günde iki kez toprak kayması yaşandı!

Önce, iki apartman arasındaki istinat duvarı yıkılmış, ortaya insanın tüylerini ürperten manzaralar çıkmıştı. Bir gün sonra ise, yine aynı mahallede meydana gelen toprak kaymasıyla cadde kenarındaki duvar, araçların üzerine çökmüştü.

Çekmeköy'de toplu konut inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Çekmeköy Taşdelen'de bir toplu konut inşaatında toprak kayması sonucu, işçilerin kaldığı iki katlı konteyner devrildi. Alt kattaki konteynerde bulunan işçi İlhan Karakaş (29) hayatını kaybetti.

Çekmeköy toprak kayması Haberi

Çekmeköy toprak kayması


Çekmeköy'de bir toplu konut inşaatında toprak kayması sonucu, işçilerin kaldığı iki katlı konteyner devrildi. Alt kattaki konteynerde bulunan işçi İlhan Karakaş (29) hayatını kaybetti.


Olay, Taşdelen Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir toplu konut inşaatında meydana geldi. Gece boyunca etkili olan yağmur sebebiyle saat 07.30 sıralarında inşaat alanında toprak kayması yaşandı. 2 katlı 8 kişilik konteynerin işçi İlhan Karakaş içindeyken devrilerek toprak altında kaldı. Konteynerde kalan diğer 7 işçi ise 07.00’de işbaşı yaptığı için faciadan kılpayı kurtuldu. Toprak kaymasını gören işçiler, polis, itfaiye ve sağlık görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce vinç yardımıyla konteyneri kaldırdı. Ardından itfaiye ekipleri toprak içine gömülü konteyneri çıkarmak için harekete geçti. İşçiler de arkadaşları İlhan Karakaş’ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle itfaiye...