18 / 04 / 2024

çekmeköyün kaldırım sorunu

çekmeköyün kaldırım sorunu

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı..

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakın kalem kalem harcamalar nereye gidecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 3 bin 546'sı ana proje olmak üzere 10 bin 915 projeye toplam 454,2 milyar lira ödeneğin tahsis edilmesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte en yüksek payı alan yatırımlar…

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Finans uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yatırım yapmak isteyenlere önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!

Piyasalarda yaşanan belirsiz hava vatandaşı şüpheye sürüklerken analistler dolar 3 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Bu haberi okumadan, sakın yatırım yapmayın! Hemen bakın, sonra pişman olmayın.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

çekmeköyün kaldırım sorunu Haberi

çekmeköyün kaldırım sorunu


İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya sordu.


"Tüm illerimizde yaşanan çevre ve şehircilik düzenlemelerine ilişkin sorunlar bulunmaktadır. Şehir içlerine yapılan kaldırımlar ve yollar sıklıkla bozulmakta sürekli yeni çalışma gerektirmektedir." diyerek Çekmeköy'ün kaldırım ve yol sorunları ile ilgili düzenleme yapılıp yapılmadığını sordu.


Mahmut Tanal'ın Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmasını istediği sorular şu şekilde:


1)     İstanbul İli Çekmeköy ilçemizde yapılan kaldırımların ve yolların ihaleleri yapılmakta mıdır? İhale yapılıyor ise ihaleler ne kadar sürede bir yenilenmektedir?


2)     2011 yılından önergenin verildiği tarihe kadar yıllara göre ayrı ayn belirtilmek üzere Çekmeköy ilçemizin çevre düzenlemeleri için...