24 / 04 / 2024

Çelik İnşaat iletişim

Çelik İnşaat iletişim

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Koyuncu tarafından kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Bulutlar Metal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutlar Metal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bulut tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu. 

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yaman tarafından kuruldu.

Çelik İnşaat iletişim Haberi

Çelik İnşaat iletişim

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi konusu:
Şirket sözleşmesinde yazılı hususlar 1-TUĞLA KİREMİT,BRİKET KALDIRIM TAŞI VE İNŞAAT MALZEMELERİNİN TİCARETİNİ YAPMAK 2-HER TÜRLÜ NALBURİYE MALZEMESİ SATIŞINI YAPMAK

Adres: Cemil Meriç Mah.İstiklal Cad. No:89c...