26 / 04 / 2024

Çelik Mimari kimin

Çelik Mimari kimin

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar paneli 6 Mayıs'ta düzenlenecek!

Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panele Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik katılacaklar.

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Bakan Çelik: Hepimizin başı sağolsun! İBB: Yangın elekrik kontağından çıktı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Esenyurt'taki AVM inşaatında çıkan yangınla ilgili olarak "İncelemeler şu anda yapılıyor. Nerede bir ihmal, kusur, kimin bir eksiği varsa, bunlar çok hızlı bir şekilde olay anından itibaren değerlendiriliyor" dedi

Kardemir Karabük Demir Çelik'de kimin hissesi ne kadar

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, grup şirketleri hakkındaki bilgileri açıkladı

STS Group çelik Yapı Sistemleri, konutları 2 ayda teslim ediyor!

Teknolojiyle mimariyi birleştiren STS Group  çelik Yapı Sistemleri, çok kısa sürede estetik ve  depreme dayanıklı yapılar üretiyor. Firma, ortalama 300 metrekarelik bir villanın yapımını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlıyor

Ereğli Demir çelik'ten uyuşmazlık zabtı!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları toplu iş sözleşmesi uyuşmazlık zabtıyla ilgili açıklamada bulundu....

Çelik Mimari kimin Haberi

Çelik Mimari kimin

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi konusu:
Bina ve çevre tasarımında estetik ve inşa kalitenin, mimari anlam ve kimlik arayışlarının öncelikli bulunduğu konularda mimari tasarım çalışmaları yapmak, Proje, hizmetlerinin,yanı sıra,inceleme,araştırma yayın çalışmaları ve özellikle büyük projeler için iç ve dış uzmanlık ve uygulama kuruluşlarıyla bağlantı içinde proje yönetimi hizmetleri vermek,Her türlü fuar standartlarının tasarımlarını yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi adres: Bağlar Mah.Osman Paşa Cad. No.61/31...