26 / 04 / 2024

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.



Göztepe E-5 üzerinde, kent yaşamının merkezi konumunda, mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasının ilk tercihi olacak Business İstanbul'un iklimlendirme sistemlerini Arçelik-LG gerçekleştirecek. Avrupa'nın en büyük entegre klima fabrikasında çevre dostu üretim gerçekleştiren Arçelik-LG, fark yaratan teknolojisiyle Türkiye'nin önde gelen projelerinde yer alıyor.


Bağımsız iklimlendirme, düşük işletme gideri


Arçelik-LG, Business İstanbul'un ofis katlarına VRF iklimlendirme sistemlerini kurarak ofis birimlerinde aynı anda ısıtma ve soğutma imkanı sağlıyor. İç ünitelerin bağımsız çalışma olanağı sayesinde bir odada ısıtma yapılırken, bir başka odada soğutma yapılabiliyor. Bir dış ünite ile birden fazla iç üniteyi kontrol eden VRF Sistemi, ofisin değişen kapasite ihtiyaçlarına bağlı olarak soğutkanın akışını kontrol ediyor. Değişken gaz debisi sayesinde enerji tasarrufu sağlayan ve kullanıcıların konforunu en yüksek seviyede tutan Arçelik-LG VRF Sistemi, gelişmiş uygulama esnekliği sayesinde her türlü yapıda ve yapı birimlerinde tam bağımsız kontrol imkanı sağlıyor.


Arçelik-LG iklimlendirme, enerji verimliliği sağlayarak ofisin işletme giderlerini de düşürüyor. Uzaktan iklimlendirme imkanı sağlayan akıllı otomasyon altyapısı ise Business İstanbul'da yer alan firmalara opsiyonel olarak sunuluyor. Business İstanbul altı blok halinde tek seferde inşa ediliyor ve 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor. Yapımı hızla süren proje, 2017 Haziran ayında tamamlanarak iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak.


Geri Dön