18 / 04 / 2024

Çeliktepe Mahallesi

Çeliktepe Mahallesi

40 yıllık evini sattılar İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Kıbrıs Gazisi Enver Selvi'nin 40 yıldır oturduğu gecekondusunu sattı. Selvi, "Ankara'ya yazı yazdık, 'Bu evi sana indirimli satacağız' dediler

Kağıthane Çeliktepe imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kağıthane İlçesi, Çeliktepe Mahallesi'nde  9647 adadaki tescil dışı alan ve çevresine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çabuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

Namlı Plus İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Plus İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özcan, Yasin Güneş, Yusuf Yiğit ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Ablak tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Kağıthane'de rezidans inşaatında vinç operatörü öldü!

Rezidans inşaatında vinç, 20 metrelik temele düştü, vinç operatörü hayatını kaybetti. Olay, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak'ta saat 10.00 sıralarında yaşandı.

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde, Yusuf Tiril Müdürlüğü 'nde kuruldu.

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Aksu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi, Ali Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Aralık 2014 tarihinde Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Kubilay Caddesi, 1/3'de kuruldu.

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Sarıhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Tekba İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekba İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Koca Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Hisargrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisargrup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Kalemköy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Çeliktepe Mahallesi Haberi

Çeliktepe Mahallesi

40 yıllık evini sattılar İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Kıbrıs Gazisi Enver Selvi'nin 40 yıldır oturduğu gecekondusunu sattı. Selvi, "Ankara'ya yazı yazdık, 'Bu evi sana indirimli satacağız' dediler. Sonra öğrendim ki gecekondumu başkasına satmışlar. Yatalak olan anne ve babamla şimdi sokakta kalacağız" dedi ISTANBUL'un Kağıthane İlçesi Çeliktepe Mahallesi'nde ailesinden miras kalan tek katlı gecekondusunda 40 yıldır yaşayan Kıbrıs gazisi Enver Selvi, "Kentsel dönüşüm" kapsamında, gecekondusunu satm almak için İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'ne başvurdu. 


İddiaya göre Milli Emlak Müdürlüğü yetkilileri, Selvi'ye, "Ankara'ya bakanlığa yazı yazdık, cevabı gelince merak etme gecekondunu sana indirimli satacağız" dediler. Ankara'dan gelecek mutlu haberi bekleyen Gazi Karabulut, sık sık Milli Emlak Müdürlüğü'ne giderek yazının gelip gelmediğini sordu. Ancak yine iddiasına göre personel zamanla problemine ilgisiz davranmaya başladı. Bir...