07 / 05 / 2024

Celil Demirsoy biyografi

Celil Demirsoy biyografi

Mimar Celil Demirsoy kimdir? Celil Demirsoy, CD Mimarlık'ı ne zaman kurdu? Celil Demirsoy, CD Mimarlık ile hangi projelere imza attı? İşte Celil Demirsoy 'un biyografisi...

Wonans Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Wonans Yapı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirsoy tarafından kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

Aktive İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktive İnşaat Hırdavat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Celil Sevinç tarafından kuruldu.

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Celil Yıldırım, Kadir Erbay ve Mehmet Zeki Çanakçi ortaklığında kuruldu.

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Canser İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ballı tarafından açıldı.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 29 milyon 280 bin 18 TL sermaye bedeli ile Atilla Eren ve Coşkun Demirsoy tarafından kuruldu.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

Celil Demirsoy biyografi Haberi

Celil Demirsoy biyografi

Celil Demirsoy kimdir?

Celil Demirsoy, 1985′de İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.2008 yılında İstanbul Kültür üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


Öğrenciliği döneminde çeşitli ulusal ve uluslararası proje yarışmalarına katıldı. Bu projelerinden bazıları mimari dergilerde yayınlandı. 2005-2007 yıllarında çeşitli şantiye , ofis ortamlarında bulundu; deneyim ve gelişimine katkı sağladı.


Çeşitli konularda katıldığı yarışmaların , uygulamaların yanısıra, iç mekan düzenleme ve mobilya tasarım çalışmalarında faal olarak yer aldı. 2008′de rol aldığı tasarım , uygulama ve projelerin birikimiyle bir marka olmak amacıyla CD mimarlık tasarım ofisini kurdu. 


2008 – 2009′de İstanbul Kültür üniversitesi’nde mimari tasarım üstüne yüksek lisans çalışması yaptı bitirmedi fakat akademik bağlantılarını sürdürdü.Demirsoy kendi tasarım atölyesi bünyesinde büyük ve küçük ölçekte çok sayıda tasarım ve uygulama projesine imza attı.


Çalışmalarına 2008’den bu yana...