23 / 04 / 2024

Cem Cek Özkök

Cem Cek Özkök

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Cek Özkök tarafından 7 milyon 530 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu.

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından kuruldu

Saroz Harbiye İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Saroz Harbiye İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullahhat Özkök, Can Özkök ve Cem Cek Özkök tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Cem Cek Özkök Haberi

Cem Cek Özkök

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Cek Özkök tarafından 7 milyon 530 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Topkapı, Gümüşsuyu Caddesi, Cebealibey Sokak, A Blok,...