25 / 04 / 2024

cem yılmaz villasını satıyor mu

cem yılmaz villasını satıyor mu

Eşi Ahu Yağtu'nun hamile kalmasından sonra Zekeriyaköy Ormanada'dan villa alan başarılı komedyen, daha sonra taşınmaktan vazgeçmişti. Yılmaz, oğlu Kemal'i ormanlık bir yerleşim yeri olan Zekeriyaköy'de büyütmek istiyordu.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satışa çıkaran süper star Ajda Pekkan villasının fiyatını 40 milyon TL'ye çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını 20 milyona satıyor!

Süperstar Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villasını yüzde 50 indirimle yeniden satışa çıkardı.

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

cem yılmaz villasını satıyor mu Haberi

cem yılmaz villasını satıyor mu


Oğlu Kemal'i şehrin karmaşasından büyütmek istemeyen Cem Yılmaz, iki sene önce Zekeriyaköy'de aldığı ultra lüks villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı.


Cem Yılmaz ultra lüks villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ünlü şovmen bir türlü satamadığı villanın aylık 5 bin lira olan aidatları birikince bu kez kiraya verme yolunu seçti. Cem Yılmaz iki sene önce 3 milyon 940 bin dolara Zekeriyaköy Ormanada'da aldığı villasını satamayınca kiralamaya karar verdi.

4 milyon dolar fiyat biçtiği villasına 3 milyon dolardan fazla fiyat gelmeyince ünlü şovmen satıştan vazgeçti.Yılmaz şimdi villasına aylık 12 bin 500 dolardan kiracı...