24 / 04 / 2024

çemeköy antorman

çemeköy antorman

Antorman Evleri'nde yılbaşına kadar devam edecek olan yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 616 bin dolardan başlıyor...

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Ardesa Yapı İnşaat Taahhüt Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardesa Yapı İnşaat Taahhüt Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çemeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Demirci tarafından kuruldu. 

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da yıkımlar son sürat!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlar son sürat devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da 3 bin 312 yapı yıkılacak!

Antakya Belediyesi'nin Emek ve Aksaray'da 1300 binadaki 3312 yapının yıkılması ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden modern şekilde inşasıyla ilgili çalışması Belediye Meclisi'nden geçti.

SİYAD: Emek Sineması'nda yıkımı durdurun!

Emek mücadelesi devam ediyor! Sinema sanatçıları ve SİYAD üyeleri Emek Sineması’nın yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı çıktığını hatırlattı.

Dekorasyonda Neo-Osmanlı tarzı yükselişe geçti!

Evini, ofisini döşemek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği mobilya kenti MASKO bu yıl 30’uncu yaşını kutluyor. MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, mobilyada ‘haute couture’ dönemini başlattıklarını söylüyor.

Musa Coşkun: Kartepe Emek Mahallesi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı yok!

Kartepe Belediyesi'nin Uzunçiftlik Emek Mahailesi' ndeki bütün binaları yıkıp, bu bölgede Kentsel Dönüşüm uygulaması başlatmak amacı ile nabız yoklamaya başlaması, bölgede de yeni tartışmaları alevlendirdi.

1963 yılında Emek Sineması yepyeni bir şekilde hizmete girmiş!

1963 yılında, Emek Sineması yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiş. İki buçuk milyon liraya mal olan sinema Türkiye'nin en lüks sineması unvanını almış.

Yusuf Cebeci: Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı!

Cebeci Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci; "Ödüle değer görülen Pendik Cebeci Residence çok emek verdiğimiz ve ödül alacağımıza inandığımız projeydi." dedi..

Emek İnşaat, Şinasi ve Akün sahnelerinin bulunduğu binayı sattı!

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

çemeköy antorman Haberi

çemeköy antorman

Toplam 35 bin meterkarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antorman Evleri, İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. Ant Yapı imzası ile inşa edilen Antorman'da 3 katlı villa, 4 ve 5 katlı apartman blokları yer alıyor.



Antorman Çekmeköy Evleri'nde teslimler Ocak ayında gerçekleşecek. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimin yapıldığı Antorman projesinde yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.



24 ay vadelendirmenin yapıldığı Çekmeköy Antorman Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 616 bin dolar ile 1 milyon 70 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ant Orman projesinde firma bünyesinde kredi kullanmak mümkün.



Adres : Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul

Antorman Satış Ofisi : 0216 640 57 85-86

Faks : 0216 642 61 06

www.antorman.com

Esra Nur...