23 / 04 / 2024

Cemil Çiçek Türk elçiliği Moldova

Cemil Çiçek Türk elçiliği Moldova

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Moldova'da Türk büyükelçiliği inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat şirketi yetkilileriyle de sohbet eden Cemil Çiçek, Türk Elçiliği'nin 29 Ekim'e kadar tamamlanmasını istedi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan fiyatları duyurdu! 6000 serisinin fiyatları ne kadar

Bahçesine ve tarlasına traktör alacak çiftçiler için Türk Boğası Tümosan 6000 serisi traktör fiyatlarını bir bir listeledik. Tümosan 6000 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Dışişleri Bakanlığı yurtdışı için Türk Uyruklu sekreter alım ilanı açıldı! Başvuru için son gün 27 Mart!

Yurt dışı için Dışişleri Bakanlığı tarafınca Türk uyruklu sekter alımları gerçekleşeceği belirtildi. Başvuru ile alakalı bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Bakanlıktan o maaşlara zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç Türk Lirası oldu? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de Temmuz ayıyla birlikte yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç Türk Lirası oldu? İşte kalem kalem merakla beklenen yeni zamlı maaş tutarları...

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Cemil Çiçek Türk elçiliği Moldova Haberi

Cemil Çiçek Türk elçiliği Moldova

Moldova Büyükelçilik binası 29 Ekim'de açılacak. KİŞİNEV ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Türk büyükelçiliği inşaatında incelemelerde bulundu. 


Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Selim Kartal, Çiçek onuruna öğle yemeği verdi. Çiçek'in konakladığı oteldeki yemeğe Çiçek'in eşi Gülten Çiçek'in yanı sıra heyette bulunan Türkiye-Moldova Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Yücel Özden, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş ve MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Çiçek, yemeğin ardından Türk Büyükelçiliği inşaatına geçerek incelemelerde bulundu. Büyükelçi Kartal, inşaat projesi ve rezidans hakkında Çiçek'e bilgi verdi. İnşaat şirketi yetkilileriyle de sohbet eden Çiçek, binanın gelecek yıl bitirilmesinin planlandığının belirtilmesi üzerine, bu yıl 29 Ekim'e kadar tamamlanması için...