19 / 04 / 2024

Cengiz Eker kimdir

Cengiz Eker kimdir

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler...

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cengiz Eker kimdir Haberi

Cengiz Eker kimdir

Kısa adı BURTİMDER olan Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. Başta İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler. 


SEKTÖR SORUNLARI TARTIŞILDI 



BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt başkanlığında gerçekleşen toplantı Almira Otel'de yapıldı. 

Dernek üyelerinin yanı sıra sektörde güçlü markaların temsilcileri de toplantıya eşlik ederken olağan gündemin görüşülmesinden sonra sektördeki yeni gelişmeler ve sektör sorunları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Ankara'da gerçekleşen bir önceki toplantıya misafir olarak katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun sektör ile ilgili görüşlerinin de paylaşıldığı toplantıda, ortak fayda sağlamak adına atılacak adımların neler olduğu ayrıntılı bir şekilde görüşüldü. 


İşyeri ziyaretleri de yapıldı 



BURTİMDER yönetim kurulu üyesi, Irmak Yapı temsilcisi Levent Kara,Yapıloji AŞ'den Fethi Resuloğlu, izomet'ten...