24 / 04 / 2024

İnşaat malzemecileri Bursa'da buluştu!

İnşaat malzemecileri Bursa'da buluştu!

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler...



Kısa adı BURTİMDER olan Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. Başta İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler. 


SEKTÖR SORUNLARI TARTIŞILDI 



BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt başkanlığında gerçekleşen toplantı Almira Otel'de yapıldı. 

Dernek üyelerinin yanı sıra sektörde güçlü markaların temsilcileri de toplantıya eşlik ederken olağan gündemin görüşülmesinden sonra sektördeki yeni gelişmeler ve sektör sorunları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Ankara'da gerçekleşen bir önceki toplantıya misafir olarak katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun sektör ile ilgili görüşlerinin de paylaşıldığı toplantıda, ortak fayda sağlamak adına atılacak adımların neler olduğu ayrıntılı bir şekilde görüşüldü. 


İşyeri ziyaretleri de yapıldı 



BURTİMDER yönetim kurulu üyesi, Irmak Yapı temsilcisi Levent Kara,Yapıloji AŞ'den Fethi Resuloğlu, izomet'ten Cengiz Eker ve Borusan'dan Salim Yılmaz da toplantıya katılan isimlerdendi. 

Yaz sezonundaki tüm çalışmaların ayrıntılı biçimde paylaşıldığı görüşmede dernek üyelerinin iş yerlerine ziyaretlerde bulunuldu. BURTİMDER'e üye olan firmalardan Olgun Yapı, Biryılmaz, Tara Yapı ve Bm Collection'a da ziyaretler gerçekleştirildi. 


Bursa Hakimiyet




Geri Dön