26 / 04 / 2024

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu!

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu!

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını CEO Alp Saul yaparken, katılımcılar skeç ve müzikle renklenen etkinlikte eğlenceli saatler geçirdi.



Pronet Güvenlik’in 30 ilden 65 bayiini ve 500’e yakın çalışanını buluşturan vizyon toplantısı Antalya’da gerçekleşti. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını CEO Alp Saul yaparken, katılımcılar skeç ve müzikle renklenen etkinlikte eğlenceli saatler geçirdi. 


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’in 30 ilden 65 bayi ve 500’e yakın çalışanı, Antalya’da bu yıl dördüncüsü gerçekleşen vizyon toplantısında bir araya geldi. 


Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu'nun yaptığı ve sloganı “Daha hızlı, daha yüksek, daha güçlü” olan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Pronet CEO’su Alp Saul, 2013 yılında altyapı ve süreçleri yenilemeye ağırlık verdiklerini söyleyerek, 2014 yılında Türkiye’de ilk olacak ürün ve servisler sunmaya odaklanacaklarını belirtti. 


Kanal Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Bescelioğlu’nun ev sahipliğini yaptığı toplantıda başarılı performans sergileyen bayi ve çalışanlara ödül verildi. Yazar ve davranış bilimleri uzmanı Mehmet Auf’un konuşmasının yanı sıra tiyatro oyuncuları Melih Yetkin ve Okan Çetin’in skeçleri ile renklenen etkinlik, Kaan Şolcum’un perküsyon performansı sergilediği ve DJ’liğini yaptığı gala gecesi ile son buldu.



Geri Dön