23 / 04 / 2024

İnşaat malzemecileri etkinlikleri

İnşaat malzemecileri etkinlikleri

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Samsun yapı malzemeleri sektörü buluştu!

Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER) tarafından düzenlenen programa, yeni ve mevcut üyelerin firmalarını ve kendilerini tanıtması ile başlandı...

İnşaat malzemecileri dış pazarla büyüyor!

İnşaat malzemeleri sanayi, iç pazardaki daralmanın etkisiyle ihracata yöneldi. Sektör, çimentodan seramiğe kadar farklı ürünlerin ihracatını yapıyor. 2018'de 21,5 milyar dolar olan inşaat malzemeleri ihracatının bu yıl 24 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Konya'nın 650 bin konuta ihtiyacı var!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Başkanı Osman Başaran, Konya'da 650 bin konut ihtiyacı olduğunu açıkladı. Başaran, ''Konut arzı var, talep de var ama kredi faiz oranlarının daha aşağıya çekilmeli'' şeklinde konuştu.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

KONTİMDER, Confair 2016 Fuarı'nda!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

TİMDER'den kınama mesajı!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), milli iradeye ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınayan mesaj yayınladı. İşte o metin....

İnşaat malzemecileri etkinlikleri Haberi

İnşaat malzemecileri etkinlikleri

Kısa adı BURTİMDER olan Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. Başta İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler. 


SEKTÖR SORUNLARI TARTIŞILDI 



BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt başkanlığında gerçekleşen toplantı Almira Otel'de yapıldı. 

Dernek üyelerinin yanı sıra sektörde güçlü markaların temsilcileri de toplantıya eşlik ederken olağan gündemin görüşülmesinden sonra sektördeki yeni gelişmeler ve sektör sorunları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Ankara'da gerçekleşen bir önceki toplantıya misafir olarak katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun sektör ile ilgili görüşlerinin de paylaşıldığı toplantıda, ortak fayda sağlamak adına atılacak adımların neler olduğu ayrıntılı bir şekilde görüşüldü. 


İşyeri ziyaretleri de yapıldı 



BURTİMDER yönetim kurulu üyesi, Irmak Yapı temsilcisi Levent Kara,Yapıloji AŞ'den Fethi Resuloğlu, izomet'ten...