28 / 03 / 2024

cengiz özkan kimdir

cengiz özkan kimdir

MONO Life markasıyla 1999 yılından beri mobilya üreten Cengiz Özkan, Swarovski taşlı mobilya üretti, Yunanistan'dan Hollanda'ya kadar bayilik almak için herkes sıraya girdi.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Beşiktaş Aşık Veysel Parkı açıldı!

Ünlü halk ozanı Âşık Veysel'in heykeli 27 Mart 2016 tarihinde Balmumcu'da açıldı. Âşık Veysel’in ailesinin de katıldığı törende Müzisyen Cengiz Özkan da bir konser verdi.

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

cengiz özkan kimdir Haberi

cengiz özkan kimdir


İlkokulu bitirdikten sonra döşemeci Sabahattin Çiftyıldız'ın yanına çırak olarak giren ve aralarında Zeki Müren'in de bulunduğu pek çok ismin koltuklarını yapan Özkan, altı ay önce Swarovski taşlı koltuk üretime başladı. Fiyatları 3-6 bin YTL arasında değişen koltuklara Yunanistan, Hollanda, Almanya, Bulgaristan ve Romanya sipariş yağdırınca, Özkan'ın bir yıllık üretim kapasitesi şimdiden doldu!


Esenyurt'ta 4 bin metrakere büyüklüğünde, aylık 300 adetlik kapasiteye sahip tesislerinde, üretiminin üçte birini Swarovski taşlı koltuk modellerine ayıran Cengiz Özkan, "Swarovski taşlı koltuk fikri, nasıl farklı bir ürün yapabiliriz arayışından ortaya çıktı. Özellikle kadife üzerine, koltuk kenarlarını ve altlarını bu taşlarla süslüyoruz. Bir koltuk takımında yaklaşık 300-350 parça Swarovski taş kullanıyoruz. Genelde koltukların döşemesini kadifeden yapıyoruz" dedi.