28 / 03 / 2024

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor...

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi Haberi

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi

Esenler'i yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi tüm hızıyla devam ediyor.



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor.Turgut Reis Mahallesi’ndeki Cengiz Topel Caddesi’ne büyük bir meydan kazandıracak ve bölgedeki otopark sıkıntısını önemli ölçüde sona erdirecek proje kapsamında, Cengiz Topel Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.


Toplam 7 bin 50 metrekarelik inşaat alanında yapılan çalışmalarla Cengiz Topel Caddesi, hem bin 300 metrekarelik geniş bir meydana, hem de 5 bin 700 metrekarelik alana sahip toplam 144 araçlık zemin altı otoparka kavuşacak. Hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Turgut Reis Mahallesi’nin güzel bir meydana kavuştuğu gibi, bölgedeki trafiğin de önemli ölçüde...