25 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 



Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında Saruhanlu Belediyesi tarafından uygulanan 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı. Hürriyet'te yer alan habere göre; uygulama dahilinde 390 parsel içerisinde yaklaşık bin 500 kişiye yeni tapular gerçekleşen törenle teslim edildi. İmar uygulamalarına yönelik açıklama yapan, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, çok önemli bir problemin çözüme kavuştuğunu söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: 

Manisa Saruhanlı da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

“Cengiz Topel Mahallemizdeki Atatürk, Hükümet ve Namık Kemal Caddeleri ile Kenar, Akıncılar, Kırlangıç ve Dörtyol sokağı içine alan adada, 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesi gereğince yapılan imar uygulaması gerçekleştirdik. Uygulamamız Tapu Müdürlüğü’nce de tescil edilerek hazırlanan tapu kayıtları Belediyemize teslim edildi. Bizlerde bu yeni tapuları hak sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Böylece bu alanda 6 yıldır inşaat faaliyeti sürdüremeyen vatandaşlarımız bundan böyle inşaat yapabilecek.”

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!


Geri Dön