25 / 04 / 2024

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi devam ediyor!

Cengiz Topel Caddesi zemin altı katlı otopark projesi devam ediyor!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor...



Esenler'i yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi tüm hızıyla devam ediyor.



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor.Turgut Reis Mahallesi’ndeki Cengiz Topel Caddesi’ne büyük bir meydan kazandıracak ve bölgedeki otopark sıkıntısını önemli ölçüde sona erdirecek proje kapsamında, Cengiz Topel Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.


Toplam 7 bin 50 metrekarelik inşaat alanında yapılan çalışmalarla Cengiz Topel Caddesi, hem bin 300 metrekarelik geniş bir meydana, hem de 5 bin 700 metrekarelik alana sahip toplam 144 araçlık zemin altı otoparka kavuşacak. Hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Turgut Reis Mahallesi’nin güzel bir meydana kavuştuğu gibi, bölgedeki trafiğin de önemli ölçüde rahatlayacağını söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Esenler’in her alanı çok kıymetli. Her karış toprağını en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Burada yaptığımız çalışma ile hem meydan kazanıyoruz, hem otopark. Bu meydan, ilçemizin en kalabalık mahallelerinden birisi olan Turgut Reis Mahallesi’ne nefes aldıracak” dedi.


İstanbul Ajansı 


Geri Dön