07 / 05 / 2024

Cengiz Urkun nereden mezun

Cengiz Urkun nereden mezun

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Çevre temizlik vergisi nereden ödenir?

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi nereden ödenir?

Emlak vergisini nereden ödeyebilirim?

Emlak vergisinin mükellefiyeti, gayrimenkulün edinim tarihini takip eden ilk bütçe yılında başlıyor. Peki, "Emlak vergisini nereden ödeyebilirim? Ne kadar vergi öderim?" diyorsanız işte yanıtı..

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Emlakçı belgesi nereden alınır?

Gerçek hak sahiplerinin talebi üzerine düzenlenen süreli veya süresiz iş sözleşmesi yaparak; taşınmazın alımı, satımı, kiralama gibi işlemleri gerçekleştiren kişilere emlakçı deniyor. Peki, emlakçı belgesi nereden alınır?

Yıkım ruhsatı nereden alınır?

Belediye sınırları içerisinde yer alan bir binanın yıkılması için bina yıkım ruhsatının alınmış olması gerekiyor. Peki, bina yıkım ruhsatı nereden alınır? Bina yıkım ruhsatı için gerekenler nelerdir?

ÇED raporu nereden nasıl alınır?

ÇED, belirli bir proje veya gelişmenin, çevre üzerindeki önemli etkilerinin belirlendiği bir süreç olarak biliniyor. Bu süreç tamamlanmadan firma projeye başlayamıyor. Peki, ÇED raporu nereden nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı, kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında bulunuyor. Peki, hak sahipleri tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Cengiz Topel, uluslararası havaalanı olacak!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Cengiz Topel Havaalanı'nın hac ve umre seferlerine açılmasıyla ilgili, "Cengiz Topel'i uluslararası bir havalimanı olarak bölgeye hizmet eden, kente değer katan bir merkez olarak görüyoruz" dedi.

Su aboneliği nereden yapılır?

Mesken veya işyerine su aboneliği almak için gerekli belgeler ile birlikte yetkili firmaya müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, su aboneliği nereden yapılır? Su aboneliği için gereken belgeler nelerdir?

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi!

Cengiz İnşaat Mavişehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İlk etabı 312 adet daireden meydana gelen projede toplamda 2 bin 500 adet konut yer alacak.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi!

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Penthouse dairelerin de yer aldığı proje İzmir Mavişehir bölgesinde inşa ediliyor.

Cengiz Urkun nereden mezun Haberi

Cengiz Urkun nereden mezun

Cengiz Urkun kimdir?


Üsküdar Belediyesi'ndeki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevinden Kentsel Tasarım Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Urkun, ​1993 yılında Trakya Üniversitesi  Mühendislik   Mimarlık  Fakültesi  Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.


Cengiz Urkun, 1993 – 1998 yılları arasında bir mimari ofiste başlıca tip 250 yataklı rehabilitasyon  merkezi  mimari proje yarışması ve Antalya Konya altı plajı ve Kültür Merkezi  Mimari  projesinin yarışma ve uygulama kısımlarında görev aldı. 


1999 yılında Üsküdar  Belediyesi  Yapı Kontrol  Müdürlüğün’ de  Bölge Mühendisi ve Müdür  Yardımcılığı  görevlerinde bulunan Urkun, 2004 – 2007 yılları arasında Koruma  Uygulama  Denetim  Bürosunun  Şefliğini yürüttü. Cengiz Urkun, İl  Özel  İradesi  fonlarından  faydalanılarak  Üsküdar’daki  bir  çok taşınmaz  kültür  varlıklarının  Restorasyonunda  KUDEB Şefi olarak görev aldı. 2008 yılında İmar  ve  Şehircilik  Müdürlüğü   Ruhsat Büro  Şefliğini  KUDEB  Şefliği  ile...