29 / 03 / 2024

cent yapı emlak konut projeleri

cent yapı emlak konut projeleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini 116 milyon 722 bin TL teklifle Cent Yapı kazandı.

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Cansever tarafından kuruldu.

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Saleh A. Suhaıl tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barmak Bashırı tarafından kuruldu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Belal Husseın Alyaremı, Muneer Mahmood Mahdı, Nael M.N. Alkhozondar ve Yaser Husseın Alyarımı ortaklığında kuruldu.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Ug İnşaat Yapı Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ug İnşaat Yapı Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ulaş Güler tarafından kuruldu.

Cer İstanbul'da yüzde 10 peşinat 50 ay 0 faiz!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle Tarihi Yarımada’da hayata geçirdiği Cer İstanbul projesinde sunduğu fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, 120 ay 0,69 oran veya 50 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipsar Yapı Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile İsmail Sarı ve Remezan Kılıç ortaklığında kuruldu.

cent yapı emlak konut projeleri Haberi

cent yapı emlak konut projeleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin kazananı belli oldu. 


16 firmanın teklif verdiği Nevşehir Emlak Konutları'nın Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini Cent Yapı kazandı. Cent Yapı ihalede 116 milyon 722 bin TL teklif vermişti. Sözleşmede imzalar atıldı.


Toplam 346 adet daire ve 74 adet dükkanın yer alacağı Nevşehir Emlak Konutları projesinin toplam arsa alanı 29 bin 541 metrekare.  Nevşehir'in Merkez ilçesi Emek Mahallesi'nde inşa edilecek proje  70 ada 771 parselde bulunuyor. 


Cent Yapı daha önce Emlak Konut'un ihaleyle satışa çıkardığı "İstanbul Tuzla Emlak Konutları, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım, Bulvar İstanbul" projesine imza attı.


Cent Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, insana...