25 / 04 / 2024

Centre Point Projesi penhouse daire

Centre Point Projesi penhouse daire

Batı Londra’nın en yüksek katlı yapısı olan Center Point’teki penthouse 55 milyon sterlinlik fiyatıyla alıcısını bekliyor.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Tem Point Projesi'nde 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Projede lansmana özel ödeme fırsatları sunuluyor..

Sultangazi Tempoint Konutları satılık!

Tem Point Projesi İstanbul Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Tempoint Konutları için 10 bin TL peşinat sonrasında yüzde 80'i için banka kredisi kullanılabiliyor...

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point fiyatları 288 bin TL'den başlıyor!

Tem Point fiyatları 288 bin TL'den başlıyor. Sultangazi'de yükselen Tem Point projesi, 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Tem Point'te lansman indirimi!

Ön satışların başladğı Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Tem Point'te lansman indirimi başladı.

Life Point 101 fiyatları!

Ocak ayında yapımına başlanacak olan Dumlupınar Life Point 101 projesi 101 dairelerden oluşuyor. Life Point 101 fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Life Point 101 Bursa fiyatları!

Toplamda 101 adet daireden meydana gelecek olan Life Point 101 Bursa projesi 3 bin 558 metrekare alanda yükseliyor. İşte, Life Point 101 Bursa fiyatları...

Life Point 101 Bursa teslim tarihi!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bursa Life Point 101 projesi 101 adet daireden oluşuyor. Life Point 101 Bursa teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Life Point 101 fiyat!

1+1 dairelerden meydana gelen Life Point 101 projesi 101 adet daireden meydana geliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte Life Point 101 fiyat listesi...

Centre Point Projesi penhouse daire Haberi

Centre Point Projesi penhouse daire

Londra’nın ilk “pop art kulesi” olarak anılan Centre Point Projesi, 2 – 6 Kasım tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Cİ Contemporary İstanbul Sanat Fuarı’nda, Pamir & Soyuer tarafından Türk yatırımcılara tanıtılıyor. 34 katlı tarihi yapıda bulunan 82 adet lüks konut 1,8 milyon sterlinden başlayıp 55 milyon sterline ulaşan fiyat aralığında satışa sunuluyor.  


Almacantar tarafından geliştirilen Centre Point projesi, Londra’nın batısında en yüksek katlı yapı olarak biliniyor. 1966 yılında inşaatı tamamlanan  34 katlı tarihi yapı o zamanının öncü tasarımı nedeniyle koruma altında bulunuyor. 


Londra’nın siluetindeki eşsiz konumu ile Centre Point’te oturanlar panaromik şehir manzarasına sahip olacaklar. Meşhur İngiliz tasarımcı Conran & Partners tarafından renove edilen Centre Point, 82 adet lüks konut biriminden oluşuyor. Tasarım binanın ve bugünkü Londra’nın hareketli...