19 / 04 / 2024

cep otogarları

cep otogarları

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

İstanbul'a cep otogarları yapılacak!

Kadir Topbaş, "İstanbul’daki otogar 6 milyonlarda yapılan bir otogar. Bu otogar günümüzdeki şehre yeterli değil. Bizim esasında ulaşım master planlarında öngördüğümüz cep otogarları başta olmak üzere, yeni alanlar tespitlerimiz var."

Realme C25-Y Cep Telefonu BİM'de indirimde! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte Realme C25-Y Cep Telefonu fiyatı

BİM'den telefon almak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, Realme C25-Y Cep Telefonu'nu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, BİMde Realme C25-Y Cep Telefonu ne kadar? Realme C25-Y Cep Telefonu kaç TL? İşte 8 Eylül 2023 Realme C25-Y Cep Telefonu fiyat listesi ve özellikleri...

Vergisiz cep telefonu düzenlemesi! Hangi markalar alınabiliyor? İşte yanıtı

Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu ve bilgisayar başvuru şartları Kabine Toplantısı'nda konuşuldu. Peki gençler hangi cep telefonlarına hangi koşullarla vergisiz alabilecek? Apple ve Samsung kapsamın dışında mı kalıyor? İşte tüm detaylar...

Öğrencilere VERGİSİZ bilgisayar ve cep telefonu satışı başladı mı? Vergisiz satışlardan kimler faydalanacak?

Milyonlarca genç vergisiz bilgisayar ve cep telefonu satışlarının başlayacağı tarihi merak ediyor. Peki, Öğrencilere vergisiz bilgisayar ve cep telefonu satışı başladı mı? Vergisiz satışlardan kimler faydalanacak? İşte konuya ilişkin merak edilenler.

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

İş Bankası’ndan İşCep’i kullanlara tam 500 TL indirim!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yine bir kampanya haberini daha duyurdu. İş Bankası, İşCep müşterisi olan müşterilerin kafe ve restoran harcamalarında 500 TL indirim yapacağını paylaştı.

Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere ÖTV'siz cep telefonu satılacağını müjdelemişti. Peki, Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesinde gençlere cep telefonu ve bilgisayar alımlarında gençlere yönelik vergi muafiyeti olacağını açıkladı. Peki, Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Öğrencilere müjde! İŞKUR’dan öğrenciye cep harçlığı! Cep harçlığınızı hemen alın!

İŞKUR'dan öğrencilere müjde. İŞKUR hem iş olanağı sağlıyor hem de cep harçlığı veriyor. İşte detaylar!

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

Cep telefonlarında enflasyonla birlikte hızla fırlayan fiyatlara fren geliyor. 14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşı en çok sevindirecek gelişmelerden biri fiyatların vergi muafiyeti getirilmesiyle birlikte yarıya düşmesi olacak.

cep otogarları Haberi

cep otogarları

Esenler ve Harem'de her gün yüzlerce otobüsün hareket ettiği otogarların, Kuzey Marmara otoyoluna göre taşınması planlanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan teklife göre, Harem Otogarı etap etap farklı yerlere kaydırılacak. Böylece İstanbul'da şehir içerisine girerek uzun süre yolcu indirmek için dolaşan otobüslerin, Marmaray ve metro hatlarına entegre yeni istasyonlardan trafiğe takılmadan geçiş yapması amaçlanıyor. Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Meclisi'ne "Tuzla TEM yolu kenarındaki Mehmetçik Vakfı tesislerinin yanına cep otogar yapılması" yönünde bir teklif sundu. Teklifte, İstanbul trafiğini olumsuz etkilediği belirtilen Harem Otogarı'nın, taşınması gerektiğine dikkat çekildi. Müdürlük, Sultangazi Gazi Mahallesi girişiyle Avcılar Ispartakule'ye de bir cep otogar yapılmasını önerdi.


BEYKOZ VE ÜMRANİYE


Belediye Meclisi'ne sunulan teklifin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün görüşü alındıktan sonra değerlendirilmesine karar verildi. Belediyenin gündeminde...