24 / 04 / 2024

Cer İstanbul yapı ruhsatı

Cer İstanbul yapı ruhsatı

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul'daki 77 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları 26 Ekim 2021 tarihinde alındı.

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Son Dakika: İstanbul'da yapı denetim bölgelere ayrıldı!

6 Şubat depremlerinden sonra daha çok tartışılan ‘etkin yapı denetim sistemi’ kamunun da gündeminde yer aldı. Bu kapsamda İstanbul, yapı denetimi için 4 bölgeye ayrıldı. İşte hayata geçirilen yeni sitem...

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Cer İstanbul çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Cer İstanbul yapı ruhsatı Haberi

Cer İstanbul yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Cer İstanbul Tadilat Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesinde yapımı devam eden "İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Cer İstanbul ) kapsamında, 2384 Ada 7 Parselde yer alan A1,A2,A3,B ile C Bloklarda revizyona gidilmiş 125 olan Apart Ünite sayısı 75 adet ve 2 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde toplam 77 adet bağımsız bölüme ait Tadilat Yapı Ruhsatları 26 Ekim 2021 tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesinde yapımı devam eden "İstanbul Fatih Yedikule Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Cer İstanbul ) kapsamında, 2384 Ada 7 Parselde yer...