20 / 04 / 2024

Cer İstanbul

Cer İstanbul

Piyasalardaki faiz baskısının aşağı çekilmesi konut satışlarında da kendini göstermeye başladı. Piyasadaki hareketlenme şantiyeleri yeniden canlandırırken, oturum amaçlı konut arayanların yanı sıra yatırımcılar da harekete geçti...

Cer İstanbul teslim tarihi!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul'da metrekare fiyatları 11 bin TL'den başlıyor.. 

Cer İstanbul bağımsız bölüm sayısı 148 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Cer İstanbul projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 148 adet oldu.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Cer Loft'un yeni etabı 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satışta! 

Cer Loft'un yeni etabında 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satış başladı. Cer Loft'un T1 etabında, 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. İşte Cer Loft'un yeni etabı ile ilgili merak edilenler...

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022! 

Cer Loft projesinde toplam 148 adet konut bulunuyor. Peki Cer Loft projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022!

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Cer İstanbul çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Cer İstanbul'daki toplam geliri 206.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul-Cer Loft Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-16 No.lu Protokol ile 105 milyon 968 bin 270 TL olan asgari şirket payı toplam geliri 206 milyon 244 bin 369 TL'ye yükseltildi. 

Cer İstanbul'un değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Cer İstanbul Projesi'nin değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Cer İstanbul kapsamında bulunan 384 Ada 7 Parsel A1, A2, A3, B, C ve Mescit Bloklar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 30 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Cer İstanbul'da 30 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde 30 ay vade fırsatı sunuluyor.

Cer Loft'ta teslim öncesi son fırsatlar!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde 30 ay faizsiz vade imkanı sağlanıyor.

Cer İstanbul'daki 77 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul'daki 77 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları 26 Ekim 2021 tarihinde alındı.

Cer İstanbul Haberi

Cer İstanbul

Kamu bankaları önderliğinde atılan adımlar ile oturum amaçlı konut satışında artış yaşandığını vurgulayan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, küçük metrekareli konut satışlarında da artışlar gözlendiğini, sektörün canlanması ile yatırımcıların da tekrar gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Yıl, 1 milyon 300 bin satışla kapanır

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere görei gayrimenkul sektörünün 2020’de yüzde 4 – 5 arasında bir büyüme yakalayacağını öngördüklerini dile getiren Kabadayı, şu değerlendirmelerde bulundu: 

’’Mali yapısı güçlü, doğru lokasyonda proje geliştiren üreticiler 2020 yılında büyümeye ve yeni yatırımlara devam edecek. TCMB’nın attığı adımlar ile politika faizi yüzde 24’ten yüzde 14’e geriledi. İç talepte yaşanan gelişmeler ve enflasyonda yaşanan düşüş gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor. Faizde yaşanan aşağı yönlü ivmenin Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi tek hanelere kadar düşmesini...