26 / 04 / 2024

çerkezköy martı narin park

çerkezköy martı narin park

NARİN Tekstil'in 436 bin metrekarelik arazisi üzerinde yer alacak olan toplam 3 bin konutu ve alışveriş merkezi ile çok çeşitli sosyal yaşam ünitelerini kapsayan Narin Park ile yeni bir ilke imza atılıyor. Çerkezköy'ün en merkezi yerinde adeta yeni bir ka

Martı GYO Çerkezköy'deki 5 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsası 23.5 milyon TL'ye satıldı!

Martı GYO'nun Çerkezköy'de bulunan arsa niteliğindeki taşınmazları için 15 Kasım 2020 tarihinde taşınmazların açık artırması 23 milyon 581 bin TL bedel ile gerçekleşti. Satış bedeli şirketin T. İş Bankası A.Ş. kredi borcundan mahsup edilecek.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Çerkezköy'deki 5 arsanın revize raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait revize değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 5 adet arsanın değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Çerkezköy'de 5 arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Çerkezköy'de 5 arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Martı GYO Çerkezköy arsasının satış bildirisini yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Çerkezköy arsasının satış bildirisini yayınladı.

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsaları için atağa geçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Çerkezköy'deki toplam 50 bin 852 metrekarelik arsalar üzerine yapılan proje için MB Advisory Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri'nden finansal danışmanlık hizmeti alacak.

Martı GYO Çerkezköy'deki 6 arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Çerkezköy'deki 6 arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

çerkezköy martı narin park Haberi

çerkezköy martı narin park

Çerkezköy ve civarı ülkemizin en hızlı gelişen, en çok yatırım yapılan bölgesi olarak ön plana çıkıyor. İstanbul'a olan yakınlığının 2010 yılına kadar gerçekleştirilmesi öngörülen hızlı tren projesi ile sadece 35 dakikaya inecek olması, İstanbul'un 3. uluslararası havalimanı olarak Çerkezköy'e çok yakın olan Çorlu'nun ön plana çıkması gelecek yıllarda Çerkezköy'ün değerini daha da arttıracak faktörler olarak karşımıza çıkmaktadır. Martı GYO tarafından gerçekleştirilecek Narin Park projesi ile Çerkezköy yepyeni bir çehreye kavuşmaya hazırlanıyor.

2015'TE TAMAMLANACAK

NARİN Tekstil'in 436 bin metrekarelik arazisi üzerinde yer alacak olan toplam 3 bin konutu ve alışveriş merkezi ile çok çeşitli sosyal yaşam ünitelerini kapsayan Narin Park ile yeni bir ilke imza atılıyor....