19 / 04 / 2024

çeşme Mi\'Marin Alaçatı

çeşme Mi\'Marin Alaçatı

Mimarin Alaçatı 'da fiyatlar 800 bin liradan başlıyor, proje ikiz villalardan oluşuyor...

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

çeşme Mi\'Marin Alaçatı Haberi

çeşme Mi\'Marin Alaçatı


Suv Yapı'nın İzmir Çeşme 'de hayata geçirdiği Mi'Marin Alaçatı 8 ikiz villadan oluşuyor. Proje Alaçatı Çamlı Yol üzerinde yükseliyor.


Mi'Marin Alaçatı 'da zemin+1 katlı villalar bulunuyor. Çeşme Mi'Marin Alaçatı 'da yer alan villalar 160 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Suv Yapı Mi'Marin Alaçatı 'da fiyatlar 800 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


2 ortak yüzme havuzunun bulunduğu Mi'Marin Alaçatı projesi Ilıca Plajı'na yakın konumda yer alıyor. Projeden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0232 446 04 06

Web adresi: http://www.mevinsaat.com/

Ceren...