25 / 04 / 2024

çeşme sel 2015

çeşme sel 2015

İzmir ' in Çeşme ilçesinde kuvvetli yağış nedeniyle birçok binayı su bastı, evlerinde mahsur kalan vatandaşları AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Ece Erken Çeşme'den alacağı yeni evi buldu!

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Altınyunus Çeşme faaliyet raporu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. 01 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Folkart Blu Çeşme'de 1+1'ler 286 bin euroya!

Folkart Yapı tarafından inşa edilecek Folkart Blu Çeşme 6 bin 787 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Projenin inşaatına Eylül 2015'te başlanılması planlanıyor.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

İzmir Çeşme'de 4 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir İli Çeşme İlçesi'nde bulunan arsa TMO Genel Müdürlüğü tarafından 7 Temmuz 2015 günü saat 14:30'da ihale edilecektir.

Maltepe Altayçeşme imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi, 263 ada, 151 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13 Mart 2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan inecek...

Çeşme'de 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çeşme'de bulunan 4.558 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Çeşme Satış Memurluğu tarafından 25 Haziran 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Çeşme'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çeşme İcra Dairesi, Çeşme'nin Üniversite Mahallesi'ndeki 9 bin 910,21 metrekare tarlayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlenen tarlanın ihalesi 3 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Altınyunus Çeşme finansal tablolarını açıkladı!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tablolar...

çeşme sel 2015 Haberi

çeşme sel 2015

İzmir ve çevresinde dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış gece etkisini artırdı. Çeşme ilçesinde birçok ev ve iş yerini su bastı. Ilıca ve Alaçatı semtlerindeki su baskınlarına itfaiye ekipleri müdahale etti.


Su birikintileri nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Bölgeye, İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 13 personel, 3 araç ve 1 bot ile İzmir İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı ekibi sevk edildi.


Çalışmalarda belediyeye ait iş makineleri de kullanıldı. Binalarda mahsur kalan bazı vatandaşlar bot yardımıyla kurtarıldı. Evinde mahsur kalan ve AFAD ekiplerince kurtarılan hamile bir kadın hastaneye kaldırıldı. 


Gidecek yeri olmayan vatandaşlar, evlerinde kalmayı tercih ederken, itfaiye ekipleri su tahliye işlemlerini sürdürüyor.


Hayvanlar telef oldu


Rekor yağış ve taşan derenin etkisiyle su basan 200'ün üzerinde ev ve iş yerinde tahliye çalışmaları...