19 / 04 / 2024

çeşmeye kaç turist geldi

çeşmeye kaç turist geldi

St. Petersburg Denizcilik Asamblesi Başkanı Kont Nikolay Orlov Çeşme'yi ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Sualtı Araştırmaları Vakfı Başkanı Oğuz Aydemir ile emekli amiraller Metin Ataç ve Işık Biren eşlik etti.

Veysi Öncel: Çeşme altın sezonunu yaşıyor!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin her zaman olduğu gibi bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belirterek,"Olumsuz hava koşulları, Ramazan bayramı derken sezona iyi başlayamamıştık" dedi

Veysi Öncel: Bayramdan sonra turizmdeki hareketliliğin artmasını bekliyoruz!

Veysi Öncel, "Ramazan ayının turizm sezonuna denk gelmesi otellerdeki doluluk oranını düşürdü. Mayıs, Haziran ve Temmuz ayının ön rezervasyonlarını çok etkiledi. Şimdi ise yavaş yavaş toparlanmaya başladı" dedi

Çeşme'ye gelen yabancı turist sayısının artması bekleniyor!

Türkiye'de iç turizmin en önemli merkezlerinden Çeşme, yeni sezona hazır. Bu yıl yabancı turist sayısında artışın beklendiği ilçede yatak sayısının yetersiz olması nedeniyle talepler karşılanamıyor.

Corendon Grubu, Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefliyor!

Corendon Grubu, bu yıl Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefledi. Alaçatı'da Corendon Premier Solto Hotel ve Boyalık Beach'te Corendon Miplaya Oteli kiralayan grup, Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere Avrupalı turistleri Çeşme'de ağırlayacak

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Beko'dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz'e özel kaçırılmayacak fırsat!

Beko'dan yine güzel bir kampanya. Beko seçili bulaşık makinelerinde indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın detayları...

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Audi’de elektrikli otomobil fiyatları ne durumda? Audi e-tron 2023 fiyatı ne kadar oldu? 

Audi, Mayıs 2023 fiyat listesini açıkladı.  Yeni listede Audi e-tron'un bir kez daha zamlandığı görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç TL oldu? İşte Audi e-tron 2023 Mayıs fiyat listesi...

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik 1200 devir çamaşır makinesi, 15 farklı yıkama programı ve 10 yıl garantili ProSmart™ Inverter motor teknolojisi sayesinde 9 kg çamaşırı tek seferde  yıkar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 10 yıl motor garantisi ve 15 farklı yıkama programları ile çamaşırları yıkar.

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi, Nisan 2023 fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Audi e-tron'a 80 bin TL'ye yakın zam geldiği görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç lira oldu? İşte Audi e-tron 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler 5 programlı 14 kişilik kapasiteye sahip Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. 

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Farklı kurutma programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli seçilebiliyor. Peki ProScent Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi

14 kişilik Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi, hijyenMax özelliği ve bardak koruma sistemi ile bulaşık yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki Beko bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Beko Yoğurt ve Kefir Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Hazır yoğurtlara güvenmeyip kendi yoğurdunu evde yapmak isteyenler, Beko YM 2200 I Yoğurt Chef Probiyotik Yoğurt ve Kefir Yoğurt Makinesi indirimde. İşte detaylar.

çeşmeye kaç turist geldi Haberi

çeşmeye kaç turist geldi


Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapılması planlanan ama çeşitli nedenlerle ertelenen St. Petersburg Denizcilik Asamblesi Başkanı Kont Nikolay Orlov Çeşme'yi ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Sualtı Araştırmaları Vakfı Başkanı Oğuz Aydemir ile emekli amiraller Metin Ataç ve Işık Biren eşlik etti. Çeşme Kalesi'nde yer alan müzeyi gezen ve Çeşme Deniz Savaşı anısına yapılan Rus Koridoru'nda sergilenen objeleri inceleyen Orlov, daha sonra Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı ziyaret etti. 1.5 saat süren görüşmede, Çeşme'de bir Türk-Rus Dostluk Parkı yapılması kararlaştırıldı. 23-25 Temmuz 2014 tarihinde St. Petersburg'ta gerçekleştirilen II. Uluslararası Avrasya Denizcilik Tarihi Kongresi esnasında Çeşme ile Puşkin şehirleri arasında imzalanan kardeş şehir protokolü Çeşme Belediyesi'ne teslim edildi. 


Cazibe merkezi

Aydemir, "Şimdi yapmamız gereken Çeşme'yi Ruslar için bir cazibe merkezi haline getirmek. Çeşme, büyük bir...