26 / 04 / 2024

Çetin Çapan gürbüz çapan

Çetin Çapan gürbüz çapan

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erzurum Anadolu Atakent Gündüz Bakımevi açıldı!

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Ataşehir Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Ataşehir Belediyesi’nin merakla beklenen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Günlük kiralanan evler denetlenmeli!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Batman Temsilcisi Avukat Adile Gürbüz, sosyal paylaşım ortamında Batman'ın önemli bir sorununa dikkat çekti.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Çetin Çapan gürbüz çapan Haberi

Çetin Çapan gürbüz çapan

Çetin Çapan kimdir?

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan'ın Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?


Çetin Çapan biyografi..

Çetin Çapan, Esenyurt'un eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın 5 erkek kardeşinden birisidir.


Çetin Çapan ve Gürbüz Çapan, Ağustos 2005’te Semerkand Yapı’yı kurdu. Şirketteki hisselerinin tamamını ise Ekim 2009’da sattı.


Çetin Çapan Pınar Eliçe evliliği..

Çetin Çapan, Pınar Eliçe ile 2002 yılında evlendi. 5 sene sonra 2007 yılında ayrılan çiftin Helin ve Derin Deniz adlı iki çocuğu var.


2007 yılında ayrılan Eliçe'nin, Çetin Çapan'dan tazminat olarak 5 milyon TL aldığı iddia edilmişti.


Esenyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çapan..

Çetin Çapan, bugün CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine Esenyurt belediye başkan...