26 / 04 / 2024

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobına Group İnşaat İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Mokrane, Nassıra Inchekel ve Sofıane Hanı ortaklığında kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gezer tarafından kuruldu.

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alabsi, Hakem Kourdı, Kays Alamır ve Muhammed Bahadd Hocazede ortaklığında kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Wafa Fadel Ahmed Algraı tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 6.8.2020 tarihinde tescil edilen anasözleşmede yazılı olan diğer işler,

Adres: Molla Gürani Mh.Saray Hamamı Sk.Rüyam Apt.No:30/7...