25 / 04 / 2024

Çevre Bakanlığı iş

Çevre Bakanlığı iş

Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaştan arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Aralık 2013 atamalarında 9 branştan toplam 117 personel alımı yapacak

2024 çevre kirliliği cezaları belli oldu! Yüzde 58,46 zam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2024 yılında çevreyi kirletenlere verilecek olan idari para cezaları belirlendi. İşte o cezalar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı duyurdu. Bakanlık KPSS’siz lise mezunu personel arıyor. İşte detaylar!

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Tarım Bakanlığı işçi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından işçi alımı ilanı yayımlandı. Adaylarda aranan koşullar ve başvuru tarihleri de belli oldu. İşte detaylar...

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

Çevre Bakanlığı iş Haberi

Çevre Bakanlığı iş


Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaştan arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Aralık 2013 atamalarında 9 branştan toplam 117 personel alımı yapacak. Kasım ayında yapılan atamayla birlikte Bakanlık 4-B sözleşmeli personel türünden yıl sonunda toplamda 477 personel alım yapmış olacak. KPSS 2013 /Aralık ayı atamalarında alım yapılacak branşlar ve sayıları şöyle: 'Çevre Mühendisi 48. Elektrik Mühendisi 6. Harita Mühendisi 11, İnşaat Mühendisi 19. Makine Mühendisi 8. Jeofizik Mühendisi 6. Mimar 12. Şehir Plancısı 4. Jeoloji Mühendisi 3.


9 branştan yapılacak 117 personel alımının bu ayın sonuna kadar ÖSYM'nin sayfasında yayınlanacak. 

Her fırsatta yaşanılabilir bir çevrenin oluşması için çalıştıklarını ve bu işi çevre mühendisleri ile başaracaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar. Bakanımın KPSS ile personel...