16 / 04 / 2024

Çevre Bakanlığı 117 personel alacak!

Çevre Bakanlığı 117 personel alacak!

Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaştan arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Aralık 2013 atamalarında 9 branştan toplam 117 personel alımı yapacak




Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaştan arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Aralık 2013 atamalarında 9 branştan toplam 117 personel alımı yapacak. Kasım ayında yapılan atamayla birlikte Bakanlık 4-B sözleşmeli personel türünden yıl sonunda toplamda 477 personel alım yapmış olacak. KPSS 2013 /Aralık ayı atamalarında alım yapılacak branşlar ve sayıları şöyle: 'Çevre Mühendisi 48. Elektrik Mühendisi 6. Harita Mühendisi 11, İnşaat Mühendisi 19. Makine Mühendisi 8. Jeofizik Mühendisi 6. Mimar 12. Şehir Plancısı 4. Jeoloji Mühendisi 3.


9 branştan yapılacak 117 personel alımının bu ayın sonuna kadar ÖSYM'nin sayfasında yayınlanacak. 

Her fırsatta yaşanılabilir bir çevrenin oluşması için çalıştıklarını ve bu işi çevre mühendisleri ile başaracaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar. Bakanımın KPSS ile personel alımında en fazla yer verdiği çevre mühendislerinin. 10 yıl içerisinde atık su arıtma sistemlerini kurmuş, katı atık problemlerini halletmiş. iklim değişikli stratejisine tam uyumlu. sera gazı emisyonlarının azaltılması kriterlerinde Avrupa'yı yakalamış bir Türkiye hedefine güç katacaklarını ifade etti. 

Bakan Bayraktar, 'Şehirlerimizi çevreyle uyumlu biçimde, modern hale getirmek, insanımızın daha mutlu ve huzurlu yaşamasını temin etmek, bizim öncelikle ve en önemli hedefimizdir. Bu hedefimizi de azimli ve çalışkan arkadaşlarımızla başaracağız" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön