29 / 03 / 2024

Çevre izin ve lisans yönetmeliği

Çevre izin ve lisans yönetmeliği

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre izin ve lisans yönetmeliği 1 Kasım'da yürürlüğe girdi!

10 Eylül 2014 tarihinde 29115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ve 2872 sayılı Çevre Kanununun 11 inci maddesine dayanılarak hazırlanan çeve izin ve lisans yönetmeliği 1 Kasım'da yürürlüğe girdi..

Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği bugün yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 10 Eylül 2014 tarihinde 29115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği, bugün yürürlüğe girdi. İşte yönetmeliğin tam metni ve ekleri...

Çevre izin ve lisans yönetmeliğindeki değişiklik yürürlüğe giriyor!

Çevre yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe giriyor.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik oluşturulmuştu.

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayınlandı!

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Resmi Gazete' de yayınlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Çevre İzin ve de Lisans Yönetmeliği bugün, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği'nin taslağı 4 Ekim 2013 tarihinde yayımlanmıştı. Taslak yerine geçecek olan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çevre izin ve lisans yönetmeliği tam metni!

Çevre izin ve lisans yönetmeliği, 10 Eylül 2014 tarihinde 29115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, alınması gereken çevre izin ve lisansı sürecinde uyulacak usul ve esasları düzenliyor. İşte Çevre izin ve lisans yönetmeliği tam metni..

Erzincan İliç'teki maden ocağının çevre izin ve lisans belgeleri iptal edildi!

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda Anagold Madencilik'e ait altın madeninin izinleri iptal edildiği açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

EYT'liler dikkat! Tek tek açıklandı: Yıllık izin ve avansta kritik detaylar! 

EYT çerçevesinde emekli olanlar yıllık izin ile avans konularını merak ediyordu. İşte en çok merak edilen konular ve detayları...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 3 bin personel alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesinin 200 bin kişiye iş imkanı yaratacağını belirterek, 50 bin gence bu şantiyelerde istihdam imkanı yaratılacağını söyledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 1.587 personel alıyor! Son 3 gün! Hemen başvurun! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1.587 personel alıyor. Büro personeli, mühendis, avukat, mimar gibi statülerde personel alımı için son başvuru tarihi 12 Aralık olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüksek maaşla personel alacak!  Elinizi çabuk tutun...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, nereden, nasıl yapılacak? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre izin ve lisans yönetmeliği Haberi

Çevre izin ve lisans yönetmeliği

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

YÖNETMELİK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 10/9/2014 tarihli ve 29115 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğine aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

“Geçiş hükmü

GEÇİCİ MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik hükümleri, bu maddeyi ihdas eden Yönetmelik ile EK-2’de yer alan listeye eklenen 1.7 nci madde için 30/6/2021 tarihinden itibaren uygulanır.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin EK-2’sinin “1.Enerji Endüstrisi” başlıklı kısmına 1.6 ncı maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki madde eklenmiştir.

“1.7 Kurulu gücü 5MWe ve üzerinde olan jeotermal enerji üretim tesisleri.”

MADDE 3 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.