25 / 04 / 2024

çevre şehircilik konut projesi

çevre şehircilik konut projesi

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan vatandaşlar için yapılan konutlarda sona yaklaşıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen konutlar önümüzdeki aylarda sahiplerine teslim edilecek. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 3 bin personel alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesinin 200 bin kişiye iş imkanı yaratacağını belirterek, 50 bin gence bu şantiyelerde istihdam imkanı yaratılacağını söyledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüksek maaşla personel alacak!  Elinizi çabuk tutun...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, nereden, nasıl yapılacak? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte başvuru şartları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Bursa projesi için start verdi! O ilçeye tam 251 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesi için düğmeye bastı. Projede 251 konut yer alıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor!

Yozgat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

çevre şehircilik konut projesi Haberi

çevre şehircilik konut projesi

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu evleri kullanılamayacak halde olan vatandaşlar için konutlar yapılıyor. İnşaatı devam eden konutlar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yükselen konutlar 9 ayrı noktada yer alıyor. 5 bin 700 konut ve 285 iş yeri önümüzdeki aylarda hak sahiplerine verilecek.

Vali Mehmet Aktaş ve Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, İsmet Paşa Mahallesi'nde yapılan konutlarda incelemelerde bulundu. 

Terör en büyük zararı Şırnak'a verdi

Aktaş konuyla ilgili açıklamalar yaparak terörün en büyük etkisinin vatandaşa olduğunu ifade etti. Aktaş, "Şırnak merkezde 9 noktada 5 bin 700 konut ve 285 iş yerinin yapımı sürüyor. Şırnak'ta hedef 6 bin 500 konut ve bin iş yeri yapılmasıdır." diye konuştu.

Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yapıldığını...