28 / 03 / 2024

Ceyda Sabah konut dokunulmazlığı ihlal

Ceyda Sabah konut dokunulmazlığı ihlal

Coşkun Sabah’ın kendisini aldatmasından şüphelendiği için Etiler’de bulunan daireyi çilingirle açtıran Ceyda Sabah, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan yargılandı. Sabah'a ve annesine bin 500’er lira para cezası verildi.

Yabancılara neden konut satamıyoruz? 

Sabah gazetesi yazarı Hülya Güler, yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya neden konut satamıyoruz? İşte Hülya Güler'in o yazısı...

Konut satışlarında çifte rekor geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2021'e ilişkin konut satış istatistiklerini bu sabah resmen açıkladı. Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel açıklanan rakamlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Konut piyasası hareketlenmeye başladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Yavuz Donat bugünkü köşe yazısında, konut piyasasında son durumu kaleme aldı.

Konut sektöründe hareketlenme başladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hülya Güler bugünkü köşe yazısında konut sektöründeki son gelişmeleri kaleme aldı. 

Konut piyasasını neler bekliyor?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Nurullah Gür bugünkü köşe yazısında konut piyasasındaki son durumu kaleme aldı.

Türkiye'den konut alan yabancıların evin içinde yaptığı harcamalar milyarları buldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen yabancı yatırımcı Türkiye'den konut almaktan vazgeçmedi. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre, geçen sene 40 binin üzerinde yabancı konut alırken, evin içinde yaptığı harcamalar da milyar liraları buldu. 

Murat Kurum'dan dar gelirli ailelere sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"nda yaptığı konuşmasında dar gelirli vatandaşlar için on binlerce sosyal konut inşa edildiğini söyledi. 

Hıncal Uluç'tan Değerli Konut Vergisi değerlendirmesi!

Değerli Konut Vergisi gündemde yerini korumaya devam ediyor. Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Değerli Konut Vergisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Değerli Konut Vergisi 'hukuk'tur!

Sabah gazetesinden Hıncal Uluç, aynı gazetede yazar olan Mehmet Barlas'ın dün kaleme aldığı Değerli Konut Vergisi yazısına yanıt verdi. Uluç, "Hayır Sevgili Mehmet Barlas, "Değerli Konut Vergisi" (DKV) hukuksuzluk değil, tam tersine, hukuktur.." diyor..

Ceyda Sabah'a 'konut dokunulmazlığı ihlali' cezası!

Coşkun Sabah’ın kendisini aldatmasından şüphelendiği için Etiler’de bulunan daireyi çilingirle açtıran Ceyda Sabah, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan yargılandı. Sabah'a ve annesine bin 500’er lira para cezası verildi.

Konut kredi faizleri 1,20'lere kadar düşecek!

Sabah gazetesi yazarı Faruk Erdem, "Zaten Merkez Bankası faiz kararı açıklanmadan öncede bir bankamız konut kredisinde aylık faizi yüzde 1.49'a kadar çekti. Bununda da aşağı doğru hareket edeceğini ve 1.2'lik oranları da göreceğimizi düşünüyorum." diyor...

Murat Kurum'dan Avcılar'a özel sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 1 Nisan sabahı Avcılar'a özel sosyal konut projesini de yapacağız. Avcılar'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Ceyda Sabah konut dokunulmazlığı ihlal Haberi

Ceyda Sabah konut dokunulmazlığı ihlal

Coşkun Sabah’ın kendisini aldatmasından şüphelendiği için Etiler’de bulunan daireyi çilingirle açtırdığı iddia edilen Ceyda Sabah, ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan yargılandı.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre; Sabah ile annesi Bahar Hassoy Okay’a, 2 ay 15’er gün hapis cezası verildi. 

Mahkeme hapis cezasını bin 500’er lira para cezasına çevirirken hakim karşısına çıkan çilingir beraat etti.