16 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü

Ceylan İnşaat Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü teslim tarihi kapsamında detaylar ay ve yıl olarak haberimizde yer alıyor...

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Ceylan İnşaat Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü Haberi

Ceylan İnşaat Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü

Hasırcılar Residence projesi,Ceylan İnşaat tarafından Beylikdüzü Bölgesi içerisinde yükseliyor. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü teslim tarihi haberimizde yer alıyor. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü kapsamında 229 adet home ofis bulunuyor ve 33 ticari birim yer alıyor. Projedeki tüm ofisler 80 metrekarelik 1+1'lerden meydana geliyor. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi!

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satılık ofis fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 


Ceylan İnşaat Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü içerisinde kapalı otoparktan konferans salonuna ve güvenlik hizmetlerine kadar pek çok sosyal imkan bulunuyor. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü teslim tarihi!

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü teslim tarihi olarak Haziran 2014 belirlendi. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 855 24 52

Web Adresi: http://www.ceylangroup.net/

Kübra...