24 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat konut projeleri

Ceylan İnşaat konut projeleri

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 aylık taksit kampanyası!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları"nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Ceylan İnşaat konut projeleri Haberi

Ceylan İnşaat konut projeleri

Endüstriyel yapı sektöründe 22 yıllık tecrübesi ile  Türkiye'nin pek çok yerinde projeler hayata geçiren Ceylan İnşaat, 2011 yılında girdiği konut sektörüyle de bölgede modern yaşam alanları oluşturuyor. 

Ceylan İnşaat sahiplerinden Ali Özdemir, Belen'de Ceylan Panorama projesini hayata geçirdiklerini, tamamı deniz manzaralı ve üç tarafı ormanlarla çevrili lokasyonda 36,5 dönüm alanın 28,5 dönümünü yeşil alan ve sosyal donatılara ayırdıklarını dile getirdi. 

PANORAMA VİLLALARI
Çocuk oyun alanları, 2 açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, kafeteryalar, basketbol-voleybol sahası, ticari işyerleri, açık otopark olarak  hayata geçirilen Ceylan Panorama Villaları ve Ceylan Panorama Konutları, alıcılarını bekliyor.  Panorama Villaları kısmında 15 bahçeli bağımsız villa, 22 bahçe dubleksi, 12 çatı dubleksi ve 10 çatı tripleksi yer alıyor. Panorama Konutları ise 4 blokta 107 adet 3+1 daireden meydana...