25 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.



Endüstriyel yapı sektöründe 22 yıllık tecrübesi ile  Türkiye'nin pek çok yerinde projeler hayata geçiren Ceylan İnşaat, 2011 yılında girdiği konut sektörüyle de bölgede modern yaşam alanları oluşturuyor. 

Ceylan İnşaat sahiplerinden Ali Özdemir, Belen'de Ceylan Panorama projesini hayata geçirdiklerini, tamamı deniz manzaralı ve üç tarafı ormanlarla çevrili lokasyonda 36,5 dönüm alanın 28,5 dönümünü yeşil alan ve sosyal donatılara ayırdıklarını dile getirdi. 

PANORAMA VİLLALARI
Çocuk oyun alanları, 2 açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, kafeteryalar, basketbol-voleybol sahası, ticari işyerleri, açık otopark olarak  hayata geçirilen Ceylan Panorama Villaları ve Ceylan Panorama Konutları, alıcılarını bekliyor.  Panorama Villaları kısmında 15 bahçeli bağımsız villa, 22 bahçe dubleksi, 12 çatı dubleksi ve 10 çatı tripleksi yer alıyor. Panorama Konutları ise 4 blokta 107 adet 3+1 daireden meydana geliyor. 


Geri Dön